Bieredning og webutvikling til NM

Beste-Ungdomsbedrift-i-Vest-Agder-Beste-Ungdomsbedrift-i-Aust-Agder-Foto-Siril-Reyes-Aartun.jpg
Prisutdeler Gunnar P. Thomassen fra Sparebanken Sør, sammen med Beste Ungdomsbedrift i Vest-Agder, BeeSaved UB fra KVS-Lyngdal og Beste Ungdomsbedrift i Aust-Agder, webFrame UB fra Arendal videregående skole. BeeSaved UB består av: Gunn-Marit Lyngroth Sævik, Maria Sandvik, Hanne Lunde, Solveig Årnes og Elias Vinsrygg - webFrame UB består av: Simen Bai, Eivind Braatlund Larsen, Oscar Wold Halland og Hannah Eilertsen.
Foto: Siril Reyes Aartun

Torsdag gikk den årlige fylkesmessen for ungdomsbedrifter av stabelen på Q42 og av totalt 98 fra hele Sørlandet, var det BeeSaved fra KVS-Lyngdal og webFrame fra Arendal som vant hver sine gullbilletter og en sjekk som det synlige beviset på at de hadde gjort best inntrykk på messen.

– BeeSaved er en holdningsskapende og produserende bedrift fra KVS-Lyngdal. Vi driver først og fremst med å sette fokus på hva som skjer med biene og hvilken situasjon de er i, og hva vi kan gjøre for å hjelpe de. Fordi det har seg slik at biene er i en situasjon der de minker veldig i sin bestand istedet for å øke den slik vi ønsker. For vi trenger dem som pollinatorer i og med at de står for en tredjedel av vår matproduksjon, forteller Hanne Lunde til Metro Sør.

Hun var et skikkelig blikkfang på deres lille stand ikledd et biekostyme. På standen hadde de også ferskprodusert honning, bikuber, biehus og handlenett som de hadde fått hjelp av sine bestemødre til å sy.

Både BeeSaved og webFrame skal representere Agderfylkene under NM for Ungdomsbedrifter på Norges Varemesse i Lillestrøm i slutten av april.

Hør intervjuer fra messen.

Aleksander Lien og Fredrik Melbye på messe for UB - Fagermo
To jurymedlemmer messe for UB
Julian og Ole-Christian fra Kviter UB - Fagermo
Kviter-app - Fagermo
Hanne Lunde fra Beesaved UB - Fagermo
Hydrodesign UB - Fagermo
Annonse

DAGLIG LEDER:
WEBANSVARLIG:

KONTAKT OSS

BESØKSADRESSE:
Marviksveien 140, 4632 Kristiansand

FAKTURAADRESSE:
Kristiansand Lokalradio AS,
Postboks 721, 4666 Kristiansand

TIPS OSS

+47 380 20 888 SMS «METRO» til 2105 studio@metrosor.no

RADIO METRO