Jakter nye talenter

Filip-Bernard-Jensen-og-Elisabeth-Sørnes-Thon-Hotel-Fagermo.jpg
Filip Bernard Jensen og Elisabeth Sørnes
Alf Otto Fagermo

Til høsten har den tiende sesongen av «Norske Talenter» premiere og allerede nå er castingteamet godt i gang med å reise landet rundt for å finne de deltakerne som skal få være med på selve auditionrundene som vil bli vist frem på TV. Denne mandagen er de i Trondheim og Kristiansand for å sondere terrenget.

– Her har vi lyst til å se det «nakne» talentet. Vi har lyst til å se det uten alt mulig rundt. Hva gjør du når du ikke har mikrofon når du synger, hva gjør du når du bare står med din gitar og deg selv, forklarer Filip Bernhard Jensen til Metro Sør.

Han er en av tre i castingteamet fra Freemantle som gjester Kristiansand på vegne av «Norske Talenter».

– Vi ser etter et talent og hvordan det klarer å bære deg i så tomme omgivelser, sier Jensen og viser til at selve forhåndsauditionen foregår i et helt tomt og ordinært konferanserom på Thon Hotel i Kristiansand.

Og det er foran han og Elisabeth Sørnes deltakerne skal vise frem talentet sitt for. Du møter ikke Bjarne Brøndboe eller Mia Gundersen på dette steget i prosessen.

Først ut er det spesielt inviterte som får vise seg frem, før det senere på mandagen er klart for den åpne delen av forhåndsauditionen, da kan hvem som helst troppe opp på hotellet for å vise at de kan noe.

Annonse

DAGLIG LEDER:
WEBANSVARLIG:

KONTAKT OSS

BESØKSADRESSE:
Marviksveien 140, 4632 Kristiansand

FAKTURAADRESSE:
Kristiansand Lokalradio AS,
Postboks 721, 4666 Kristiansand

TIPS OSS

+47 380 20 888 SMS «METRO» til 2105 studio@metrosor.no

RADIO METRO