Julius forsøkt forgiftet med narkotika i vinterferien

sjimpanse_julius_8413.jpg
Dyreparken

Torsdag 21. februar rundt lunsjtider skal sjimpansen Julius ha fått tak i en plastflaske med et innhold utenom det vanlige. Allerede på kvelden merket de at den 39 år gamle sjimpansen begynte å oppføre seg på en rar måte.

«Det var ikke mulig å få kontakt med ham, og da de andre sjimpansene gikk inn ble han sittende igjen på Apeøya. Han satt alene og bet seg i den ene armen. Han var så intens i sin oppførsel at han påførte seg et stort sår på armen. Julius fortsatte å bite seg selv etter at vi fikk han innendørs.

Han ble da lagt i narkose for å undersøke om det var noe galt med armen som kunne forklare den unormale oppførselen. Røntgenbilder utelukket brudd. Det ble deretter tatt hudprøver og såret ble behandlet og sydd. Men etter at narkosen gikk ut, fortsatte Julius bitingen på seg selv, og i løpet av natten åpnet han såret på nytt og påførte seg selv ytterligere skade.

Morgenen etter ble han på nytt lagt i narkose for å få behandling av skadene. Først etter dette begynte han å vise normal oppførsel, og den Julius vi kjenner begynte å vise seg igjen.»

Dette står det å lese i en pressemelding som er sendt ut fra Dyreparken tirsdag morgen.

Hendelsen er meldt til politiet som er veldig interessert i å få tips fra folk som kan ha sett noe rundt 11:20-tiden.

Hør mer her.

Annonse

DAGLIG LEDER:
WEBANSVARLIG:

KONTAKT OSS

BESØKSADRESSE:
Marviksveien 140, 4632 Kristiansand

FAKTURAADRESSE:
Kristiansand Lokalradio AS,
Postboks 721, 4666 Kristiansand

TIPS OSS

+47 380 20 888 SMS «METRO» til 2105 studio@metrosor.no

RADIO METRO