Vipers til kvartfinale!

Vipers-ferier-kvartfinale.jpg
Alf Otto Fagermo

Vipers – Krim Mercator 29-21 (14-14): Til tross for en rufsete avslutning på 1. omgang ble det til slutt en kvalitetsforskjell på hjemmelaget Vipers og gjestene fra Ljubljana i Slovenia. Det endte til slutt med en åttemålsseier foran 1610 tilskuere i Aquarama. Nå er kvartfinalen sikret og de rosa ligger akkurat nå på en andreplass i gruppen.

– Vi har ikke noe mulighet nå til å slippe ned skuldrene. Nå handler det om å holde Ferencvaros bak oss i puljespillet og sikre oss en plassering i gruppa. Hvis vi vinner to kamper til, så blir vi nummer to, så det må være et mål å komme seg så høyt som mulig, sier Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad til Metro Sør etter kampslutt.

Banens desidert beste spiller, var 19 år gamle Henny Ella Reistad som satte inn sju mål og fikk over 75% av stemmene fra hjemmepublikummet.

– Vi spilte på en måte som jeg liker veldig godt, vi får stått bra bakover og så liker jeg å spille på fart og komme på de gjennombruddene. Så jeg blir spilt veldig godt oppover. Det var veldig gøy, sier Reistad.

Neste kamp i gruppespillet, er borte mot Thüringer neste søndag, før Györ gjester Aquarama for den siste kampen helga etter. For Vipers venter aller først Molde i eliteserien, det eneste laget som har slått de rosa i årets serie.

Annonse

DAGLIG LEDER:
WEBANSVARLIG:

KONTAKT OSS

BESØKSADRESSE:
Marviksveien 140, 4632 Kristiansand

FAKTURAADRESSE:
Kristiansand Lokalradio AS,
Postboks 721, 4666 Kristiansand

TIPS OSS

+47 380 20 888 SMS «METRO» til 2105 studio@metrosor.no

RADIO METRO