På lufta nå
Klikk for å lytte til Metro Formiddag

09:00 - 11:00

Metro Formiddag

Fin formiddag med musikk, nyheter, vær og trafikk.

Med Jill Bottolfsen

Podcaster

På Metro Sør kan du høre podcaster produsert av og for Sørlandet. I dag går det tre ulike podcaster på lufta som det produseres en ny utgave av én gang i uken.

Vaya Con Vulva

To småbarnsmammaer har i over ett år gitt oss et innblikk i hverdagsliv, sjeleliv og underliv og et usminket syn på hverdagslige hendelser og ellers aktuelle hendelser i og rundt Sørlandet. Ny episode sendes onsdager kl. 20:00.

Alltinget

Kanskje Norges eneste podcast med saksprotokoll. Mira Svartnes Thorsen (MDG) og Birgitte Kleivset (V) gir et skråblikk på aktuelle saker i og rundt Kristiansand med en politisk undertone. Ny episode sendes torsdager kl. 20:00.

På Ball

På Metro Sør hører du Starts fotballkamper, men det er begrenset hvor mye plass det blir gitt til breddefotballen og en dybdeprat innen lokalfotballen. Med podcasten På Ball får du en hel time viet til alt fra Eliteserien til 4. og 5. divisjon. Podcastversjonen, som er fri for musikk, inneholder gjerne også en egen spalte der ukens gjest presenterer sitt drømmelag. Ny episode sendes fredager kl. 20:00.