På Metro Sør kan du høre podcaster produsert av og for Sørlandet. I dag går det tre ulike podcaster på lufta som det produseres en ny utgave av én gang i uken.

Vaya Con Vulva

To småbarnsmammaer har i over ett år gitt oss et innblikk i hverdagsliv, sjeleliv og underliv og et usminket syn på hverdagslige hendelser og ellers aktuelle hendelser i og rundt Sørlandet. Ny episode sendes onsdager kl. 20:00.

Alltinget

Kanskje Norges eneste podcast med saksprotokoll. Mira Svartnes Thorsen (MDG) og Birgitte Kleivset (V) gir et skråblikk på aktuelle saker i og rundt Kristiansand med en politisk undertone. Ny episode sendes torsdager kl. 20:00.

GodNyhet

I flere år laget Tommy Premak og Steffen Borgersen podcast for tre faste fans. Etterhvert som de kom i kontakt med Glenn Faannessen her i Metro Sør, hadde de lyst til å ta steget ut på eteren. De lager én ukentlig radioepisode med gjest og én sporadisk podcastepisode som er av klassisk oppskrift. Ny radioepisode sendes torsdager kl. 21:00.

På Ball

På Metro Sør hører du Starts fotballkamper, men det er begrenset hvor mye plass det blir gitt til breddefotballen og en dybdeprat innen lokalfotballen. Med podcasten På Ball får du en hel time viet til alt fra Eliteserien til 4. og 5. divisjon. Podcastversjonen, som er fri for musikk, inneholder gjerne også en egen spalte der ukens gjest presenterer sitt drømmelag. Ny episode sendes fredager kl. 20:00.

[template id=»1524″]

 


DAGLIG LEDER:
WEBANSVARLIG:

KONTAKT OSS

BESØKSADRESSE:
Marviksveien 140, 4632 Kristiansand

FAKTURAADRESSE:
Kristiansand Lokalradio AS,
Postboks 721, 4666 Kristiansand

TIPS OSS

+47 380 20 888 SMS «METRO» til 2105 studio@metrosor.no

RADIO METRO