På lufta nå
Klikk for å lytte til Metromix

22:00 - 24:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Årets råeste konkurranse – premier for over 20.000


I Metro Sørs julekalender kan du vinne 69 premier med en totalverdi på over 25.000 kroner fordelt i 24 luker. Alle luker har en verdi på over 600 kroner. Gjennomsnittlig verdi er nesten 1200 kroner.

Hver dag frem til julaften åpnes en ny luke i Metro Sørs julekalender. Har du lyst til å delta? For å bli med i trekningen om å åpne en luke i julekalenderen, må du svare riktig på ett eller flere inngangsspørsmål.

Vinn gaver, produkter og gavekort fra våre samarbeidspartnere med en samlet verdi på over 25.000 kroner. Hver dag frem til 21. desember trekkes en heldig deltaker, som vinner alle premier som skjuler seg bak luken.

SLIK MELDER DU DEG PÅ
Deltakere nominerer seg selv gjennom å svare riktig på ett eller flere inngangsspørsmål. Svar kan sendes via SMS, kodeord ”JUL” + ”svar” og ”ditt navn” til nummer 2105 (Kroner 10,-).

SLIK FOREGÅR TREKNINGEN
Trekningen av konkurransen foregår direkte på radio mandag til fredag ca klokka 8 i perioden. Fredager trekkes også lukene for lørdag og søndag og da kan de utvalgte (tre/fire i tallet) velge mellom tilgjengelige luker. Trekningene vil foretas i tidsrommet rundt 08 og 0830. Utvelgelse av vinnere skjer gjennom tilfeldig uttak blant deltakere som har avgitt riktig svar på inngangsspørsmålene. Det er totalt 24 trekninger, en vinner for hver dag i desember, frem til 21. desember.

INNGANGSSPØRSMÅL

Spørsmål 1
(Gjelder som inngangsspørsmål for å bli med i trekningen av luke 1 til 9)

Hva het julekalenderen som hadde premiere på TV Norge i 2017?

a) Jul i Grønnfjell, b) Jul i Blodfjell, c) Jul i Rødfjell

Spørsmål 2
(Gjelder som inngangsspørsmål for å bli med i trekningen av luke 10 til 16)

Hva ga den første av de tre vise menn i juleevangeliet i gave?

a) Gull, b) Røkelse, c) Myrra

Spørsmål 3
(Gjelder som inngangsspørsmål for å bli med i trekningen av luke 17 til 24)

Hva daler engler ned i ifølge julesangen «Glade jul»?

a) Hjul, b) Gul, c) Skjul

DETTE ER VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE 2018
Oddernes Gartneri, Søstrene Grene, Color Line, Babybanden, Kiwi Sørlandsparken og IK Start
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer