På lufta nå
Klikk for å lytte til Metromix

22:00 - 24:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Det er vi som gir deg Start!


Følg Start sin sesong i OBOS-ligaen 2019 med våre fotballsendinger på din radiokanal på FM, DAB og nett!

Vi heier selvsagt på Start og kommer til å lade opp én time før avspark med forhåndsintervjuer, analyser, resultatservice og en komplett oversikt over runden i OBOS-ligaen. Vi følger med på de andre lokale lagene i OBOS-ligaen, 2. divisjon og 3. divisjon.

Hos oss vil du få hele 1. omgang og 2. omgang direkte, og etter hver hjemmekamp får du et fyldig magasin i pressesonen med umiddelbare reaksjoner og analyser etter kampene. På de fleste av Starts bortekamper vil du selvsagt også få intervjuer i etterkant. Kan du ikke høre hele kampen direkte, vil du få fortløpende oppdateringer og resultatservice på vår Twitter-konto med #sørfx. Og vi kommer selvsagt til å legge ut opptak av intervjuene på de samme stedene som i fjor.

FotballXtra samsendes også i år med Radio Loland og Radio Kvinesdal, med forbehold om at det ved f.eks. tirsdagskamper, så vil de ikke være med på den sendingen. Følg med på nettsiden her og ikke minst i sendingen for å finne ut hvor du kan få med deg neste kamp direkte dersom det skulle oppstå endringer.

Neste kamp er i april 2019. Vi starter nedtellingen én time før kampstart og hører hele kampen på alle våre kanaler. Heia, heia, IK Start!
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer