På lufta nå
Klikk for å lytte til Metromix

00:00 - 06:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Det er vi som gir deg Start!


Følg Start sin comebacksesong i Eliteserien 2018 med våre fotballsendinger på din radiokanal på FM, DAB og nett!

Vi heier selvsagt på Start og kommer til å lade opp én time før avspark med forhåndsintervjuer, analyser, resultatservice og en komplett oversikt over runden i Eliteserien. Vi skal selvsagt også følge med på de andre lokale lagene i OBOS-ligaen, 2. divisjon og 3. divisjon etter hvert som de begynner.

Hos oss vil du få hele 1. omgang og 2. omgang direkte, og etter hver hjemmekamp får du et fyldig magasin i pressesonen med umiddelbare reaksjoner og analyser etter kampene. På de fleste av Starts bortekamper vil du selvsagt også få intervjuer i etterkant. Kan du ikke høre hele kampen direkte, vil du få fortløpende oppdateringer og resultatservice på vår Twitter-konto med #sørfx. Og vi kommer selvsagt til å legge ut opptak av intervjuene på de samme stedene som i fjor.

FotballXtra samsendes også i år med Radio Loland og Radio Kvinesdal, med forbehold om at det ved f.eks. mandagskamper, så vil de ikke være med på den sendingen. Følg med på nettsiden her og ikke minst i sendingen for å finne ut hvor du kan få med deg neste kamp direkte dersom det skulle oppstå endringer.

Neste kamp som sendes er 22. april kl. 18:00 og motstander er Rosenborg på Lerkendal. Vi starter sendingen 17:00 og du hører sendingen i sin helhet på alle våre kanaler, i tillegg til Radio Loland og Radio Kvinesdal. Heia, heia, Start!
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer