Det er vi som gir deg Start!

Alf-Otto-Start-002.jpg

Følg Start sin sesong i OBOS-ligaen 2019 med våre fotballsendinger på din radiokanal på FM, DAB og nett!

Vi heier selvsagt på Start og kommer til å lade opp én time før avspark med forhåndsintervjuer, analyser, resultatservice og en komplett oversikt over runden i OBOS-ligaen. Vi følger med på de andre lokale lagene i OBOS-ligaen, 2. divisjon og 3. divisjon.

Hos oss vil du få hele 1. omgang og 2. omgang direkte, og etter hver hjemmekamp får du et fyldig magasin i pressesonen med umiddelbare reaksjoner og analyser etter kampene. På de fleste av Starts bortekamper vil du selvsagt også få intervjuer i etterkant. Kan du ikke høre hele kampen direkte, vil du få fortløpende oppdateringer og resultatservice på vår Twitter-konto med #sørfx. Og vi kommer selvsagt til å legge ut opptak av intervjuene på de samme stedene som i fjor.

FotballXtra samsendes også i år med Radio Loland og Radio Kvinesdal, med forbehold om at det ved f.eks. tirsdagskamper, så vil de ikke være med på den sendingen. Følg med på nettsiden her og ikke minst i sendingen for å finne ut hvor du kan få med deg neste kamp direkte dersom det skulle oppstå endringer.

Neste kamp er i april 2019. Vi starter nedtellingen én time før kampstart og hører hele kampen på alle våre kanaler. Heia, heia, IK Start!

Annonse

DAGLIG LEDER:
WEBANSVARLIG:

KONTAKT OSS

BESØKSADRESSE:
Marviksveien 140, 4632 Kristiansand

FAKTURAADRESSE:
Kristiansand Lokalradio AS,
Postboks 721, 4666 Kristiansand

TIPS OSS

+47 380 20 888 SMS «METRO» til 2105 studio@metrosor.no

RADIO METRO