På lufta nå
Klikk for å lytte til Metromix

22:00 - 24:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Donn-stopper i fotballpodd


Foto: Håkon Kile

Fotballpodcasten På Ball har denne uken besøk av Asle Bruce Mollestad som til daglig spiller midtstopper hos Donn. Lakkskoklubben har foreløpig gjort det meget bra denne sesongen og står med 16 poeng på sine åtte første kamper.

Mollestad gjester podcasten for å fortelle om oppturene på Kongsgård, tiden i Tveit og livet som tidligere student i Kristiansand. I tillegg blir det en del snakk om Donns toppkamp i fjor mot Lyngdal som endte 4-3 og Asle Bruce Mollestad ble matchvinner noen minutter på overtid av den kampen.

I tillegg blir det selvsagt snakk om Donns neste kamp mot Sola lørdag, Jervs hjemmekamp mot Nest-Sotra og Starts hjemmekamp mot Strømsgodset. Den første kampen med Kjetil Rekdal som trener.

I podcastversjonen, som du kan høre når du vil under, blir det i tillegg både krigere og festløver når Mollestad setter opp sitt drømmelag.

Radioversjonen hører du første gang i kveld kl. 20:00.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer