Ny podcast om alt og ingenting

Allerede høsten 2015 bestemte Tommy Premak og Steffen Borgersen seg for å spille inn podcast, først nå får de sendetid på radio. Og når de skal beskrive hva podcasten handler om, er det vanskelig å finne få konkrete ord.

– Vi snakker egentlig om alt og ingenting, vi er jo to personer som gjør oss opp en mening i hverdagen. Og det kan være alt fra at Kim Jung-Un sliter med å få betalt regningen sin for hotellet i Singapore eller at en av oss har sett en drosjesjåfør som ikke bruker blinklys som egentlig kan sammenlignes med en prest som brenner kirker, sier Tommy Premak til Metro Sør.

Første episode som sendes torsdag kveld kl. 21:00 inneholder også en lengre prat med Syvert Gustavsen Dale, som absolutt har noe å fortelle.

– De episodene som først og fremst blir sendt på radio, skal være med gjest og vi har kontaktet en venn av meg, Syvert Dale, som for det første er musiker. Men samtidig så har han gått i fra å veie 185 kg til nå å veie 87, som jo er en god nyhet i seg selv og også en spennende historie. Gjestene våre skal enten være veldig gøy å høre på eller så skal de ha en spennende historie å fortelle, helst litt av begge deler, forklarer Premak.

Radioversjonen av episodene vil bli sendt torsdager kl. 21:00 med fast reprise søndager kl. 23:00. De spiller også inn en ren podcastversjon, uten gjest som bare blir lagt ut som podcast. Begge deler kan du etter hvert finne på våre nettsider.

Hør mer om podcasten her.

Annonse

DAGLIG LEDER:
WEBANSVARLIG:

KONTAKT OSS

BESØKSADRESSE:
Marviksveien 140, 4632 Kristiansand

FAKTURAADRESSE:
Kristiansand Lokalradio AS,
Postboks 721, 4666 Kristiansand

TIPS OSS

+47 380 20 888 SMS «METRO» til 2105 studio@metrosor.no

RADIO METRO