På lufta nå
Klikk for å lytte til Metro Helg

09:00 - 12:00

Metro Helg

Fin helg med musikk og god stemning.

Med Trond Harald Hansen
Annonse

Radiobingo mandag – 70.000 i toppremie!


Lykketallspotten i vår radiobingo har nådd sin maksgrense. Det betyr at du på mandag kan vinne hele 70.000 kroner i «MaxiFlax» på en av våre treradere.

Hver uke har denne steget jevnt og trutt med 2.000 kroner, og siden ingen fremdeles har klart å få bingo på en av våre treradere med et av lykketallene.

Mandag klokken 20:00 på Radio Sør Kristiansand, Radio Sør Lindesnes og Radio Loland, har du altså den første sjansen til å kunne sikre deg toppgevinsten. Det er totalt fire spill denne kan vinnes i utover kvelden og konkurransen blir garantert tøff, men det blir litt av en glede dersom du kan pynte på kontoen like før en travel og dyr tid med julegavekjøp og annen julehandel.

Sjekk ut denne siden for en komplett oversikt over hvor du kan skaffe deg bingobrett.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer