Vest mot øst i fotballpod

I en årrekke har vi hatt klassiske oppgjør mellom Vindbjart og Fløy, men denne sesongen er det virkelig vest mot øst i 2. divisjon avdeling 2 som starter denne helgen og ikke minst i cupen neste uke.

I anledning sesongstarten har På Ball invitert en representant fra vest, nemlig Andreas Hoppestad fra Fløy, og en representant fra øst, nemlig Anders Hella fra Arendal.

Noen timer før Start møter Vålerenga på Sparebanken Sør Arena, sesongåpner Arendal borte mot Nardo, mens Fløy sesongåpner først på søndag borte mot Bryne. Både Fløy og Arendal kan vente seg en tøff sesong i PostNord-ligaen avdeling 2 der det er mange lag som ønsker å rykke opp til toppfotballen igjen. I På Balls 49. episode, som du kan høre i kveld kl. 20:00, i reprise lørdag kl. 21:00 eller i en podcastversjon under når du vil, forteller Hoppestad og Hella om sine karrierer fra de begynte med fotball og frem til nå. Det blir selvsagt også et blikk ned i 3. divisjon og 4. divisjon innen lokalfotball. I podcastversjonen får du også et drømmelag bestående av en miks av Arendal og Fløy-spillere.

Annonse

DAGLIG LEDER:
WEBANSVARLIG:

KONTAKT OSS

BESØKSADRESSE:
Marviksveien 140, 4632 Kristiansand

FAKTURAADRESSE:
Kristiansand Lokalradio AS,
Postboks 721, 4666 Kristiansand

TIPS OSS

+47 380 20 888 SMS «METRO» til 2105 studio@metrosor.no

RADIO METRO