På lufta nå
Klikk for å lytte til Metromix

22:00 - 24:00

Metromix

Non-stop musikkmiks med nye og gamle klassikere

Annonse

Vest mot øst i fotballpod


Andreas Hoppestad, Fløy og Anders Hella, Arendal - Foto: Håkon Kile

I en årrekke har vi hatt klassiske oppgjør mellom Vindbjart og Fløy, men denne sesongen er det virkelig vest mot øst i 2. divisjon avdeling 2 som starter denne helgen og ikke minst i cupen neste uke.

I anledning sesongstarten har På Ball invitert en representant fra vest, nemlig Andreas Hoppestad fra Fløy, og en representant fra øst, nemlig Anders Hella fra Arendal.

Noen timer før Start møter Vålerenga på Sparebanken Sør Arena, sesongåpner Arendal borte mot Nardo, mens Fløy sesongåpner først på søndag borte mot Bryne. Både Fløy og Arendal kan vente seg en tøff sesong i PostNord-ligaen avdeling 2 der det er mange lag som ønsker å rykke opp til toppfotballen igjen. I På Balls 49. episode, som du kan høre i kveld kl. 20:00, i reprise lørdag kl. 21:00 eller i en podcastversjon under når du vil, forteller Hoppestad og Hella om sine karrierer fra de begynte med fotball og frem til nå. Det blir selvsagt også et blikk ned i 3. divisjon og 4. divisjon innen lokalfotball. I podcastversjonen får du også et drømmelag bestående av en miks av Arendal og Fløy-spillere.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Metro Sør ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer