Metro Sør kan tilby deg som annonsør en rekke spennende muligheter og produkter. Våre rådgivere utvikler vanligvis en skreddersydd eksponeringsplan for hver enkelt annonsør. Hvordan denne settes sammen er avhengig av flere faktorer som markedsposisjon, konkurransesituasjonen og den enkelte annonsørs budsjett og unike behov.

Under ser du en beskrivelse av hva vi kan tilby. Ikke nøl med å kontakte vår salgsavdeling, slik at vi i samarbeid kan sette sammen den optimale kampanjeplanen for deg som annonsør.

Radiospots
En radioannonse (spot) formidler ditt budskap på en kraftfull og effektiv måte. Budskapet i radio er oftest kort (vanligvis 20 til 30 sekunder), men høres ofte. Vi skreddersyr din radiokampanje og hjelper deg fra idé til ferdig produkt. Vi kan kombinere spottene med andre produkter, for å sørge for at du får høyest mulig gjennomslag for ditt budskap.

Prisen på radioannonsen avhenger av lengde, volum og plassering. Hos Metro Sør kan du kjøpe annonser for ulike dekningsområder. Vi tilbyr samkjøringer som dekker Stor-Kristiansand, Lindesnesregioen, Vest-Agder, Aust-Agder eller hele Sørlandet.


Sponsorater

Om du framfor alt vil profilere ditt firmanavn, din merkevare eller et produkt, så er sponsing av program og programinnslag en utmerket måte å annonsere på. Sponsorvignetten eksponerer annonsøren før og etter det aktuelle programmet eller innslaget.

Vi jobber systematisk med å finne riktig sponsorat for den enkelte kunde, med fokus på å finne riktig link, profil, målgruppe og tidspunkt – slik at man oppnår størst mulig effekt. Metro Sør tilbyr en rekke variasjoner av sponsorater.


Promoaktiviteter

Events gir en unik mulighet for våre kunder å skille seg fra øvrige annonsører. Eksponering gjennom konkurranser, promo, spesialarrangementer og livesendinger fra location garanterer deg fokus fra våre lyttere. Stadig flere lokale annonsører oppdager de forretningsmessige mulighetene som ligger i å skaffe seg nye kunder og prospects ved å engasjere radiolytterne  i skreddersydde promoaktiviteter  – det kan være spill, konkurranser eller begivenheter der kunden får anledning til å ha kontakt med  publikum på radio og i sosiale media. Mindre promoaktiviteter kan typisk være en konkurranse eller en kåring som går i en bestemt programflate i en periode på inntil 4 uker.

Større promotionaktiviteter går gjerne over en periode på 2-6 uker og utgjør en dominerende redaksjonell satsing på radioen. Metro Sør har en rekke ferdiglagede og veltestede konsepter egnet for ulike bransjer. Videre har vi løpende og svært populære konsepter som eksempelvis ”Månedens nyfødte” og ”Ukensbursdagsbarn”.

Legg igjen et svar


DAGLIG LEDER:
WEBANSVARLIG:

KONTAKT OSS

BESØKSADRESSE:
Marviksveien 140, 4632 Kristiansand

FAKTURAADRESSE:
Kristiansand Lokalradio AS,
Postboks 721, 4666 Kristiansand

TIPS OSS

+47 380 20 888 SMS «METRO» til 2105 studio@metrosor.no

RADIO METRO